Известие

Collapse
No announcement yet.

Airbag ECU

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
    Видимо е същият Не съм поглеждал буксата на еърбега и там ме притеснява да няма разлика че ме плашат тези съпротивления и токове Правил съм какви ли не смазвания и настройки но върви трудно Как се полира че ми писна постоянно да свалям натягам смазвам и всякакви тежки операции
    Не съм правил на алфа. Полира се с някаква полирпаста.
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Намерих колан от 166 Върви перфектно Но поразпитах за това полиране и разбрах че коланите се пръскали с някакъв спрей забърсвали се и така вървели по лесно Ако някой знае какъв е спрея да пише че имах път към метро Стара загора вътре видях хиляди спрейове за тапицерия но незнам кой е точно този за колани
      ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Вървеше перфектно но като го монтирах и прекарах през всички водачи пак прибира едвам едвам и то с понасочване При всички ли е така Пишете за някоя тънкост вид спрей или така ще да е
        ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Първоначално публикувано от iveli Покажи съобщение
          Вървеше перфектно но като го монтирах и прекарах през всички водачи пак прибира едвам едвам и то с понасочване При всички ли е така Пишете за някоя тънкост вид спрей или така ще да е
          И при мен особено шофьорския не се прибира, ако не му помагам. Отдавам го на уморена спирална пружина. Не знам, дали има начин да се натегне.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
          X